Kontakt
contact@kb.com.mk

contact center:
(02) 3 296 800

Aksion me Masterdard® të Bankës Komercijale në iSTYLE

 

Komercijalna_500x230px

 

Aksion i ri „Back to School“me Mastercard® kartat e Bankës Komercijale në iSTYLE, i dedikuar posaçërisht për studentë, mësues dhe profesorë me rastin e fillimit të vitit të ri akademik.

 

Në periudhën deri më 31 tetor 2019, Ju fitoni deri në 27% zbritje ose kursim deri në 21.000 denarë për modelin më të ri Macbook Air (Jul’19 128GB) në shitoret e iSTYLE, nëse paguani me  Mastercard® kartat e Bankës Komercijale.

 

Për modelet tjera të zgjedhura Mac keni zbritje prej 10%.

 

Më shumë informata mund të merrni në https://istyle.mk/.