• Договор и општи услови за Домашна платежна картичка


  • Договор за трансакциска сметка


  • Општи услови за трансакциска сметка


  • Експозитури и филијали за ДПК


  • Провери статус на картичкаContact
contact@kb.com.mk

contact center:
(02) 3 296 800