• Marreveshja dhe kushtet e pergjithshme per Kartelen pagesore vendore


  • Marrëveshja për llogarinë e transaksionit


  • Kushtet e përgithshme për llogarinë e transaksionit


  • Ekspoziturat dhe filialet për KPV


  • Kontrollo statusin e kartelësKontakt
contact@kb.com.mk

contact center:
(02) 3 296 800

Banka dictionaryА   Б   В   Г   Д   Ѓ   Е   Ж   З   Ѕ   И   Ј   К   Л   Љ   М   Н   Њ   О   П   Р   С   Т   Ќ   У   Ф   Х   Ц   Ч   Џ   Ш  


Kërko