Контакт
contact@kb.com.mk

контакт центар:
(02) 3 296 800

Инвестициско банкарство

 

 

Од доменот на инвестициското банакрство, достапни се услуги за потребите на физички лица, како што се:

  • Инвестициско советување,
  • Портфолио менаџмент и
  • Советување и организирање на постапки на преземање на акционерски друштва. 

 

Општите услови на Комерцијална банка АД Скопје за работење со хартии од вредност и Тарифникот, можете да ги преземете од следните линкови:Лице за контактМихајло Брова Зиков
Телефон: (02) 3247-431; (02) 3168-321
Факс: (02) 3111-037;(02) 3213-225
e-mail: mihajlo.brovazikov@kb.com.mk
Веб-страницата на Комерцијална банка АД Скопје користи колачиња (cookies). Колачињата (cookies) се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство. Повеќе информации за начинот на користење и како да ги промените Вашите подесувања за користење на колачињата, може да најдете во документот Политика за колачиња (cookies).
Прифаќам