Контакт
contact@kb.com.mk

контакт центар:
(02) 3 296 800

Најмување на сефови и други услуги

 

 Најмување на сефови

 

Доколку поседувате какви било вредносни предмети или материјали, Комерцијална банка Ви нуди на располагање различни големини на сефови кои можете да ги користите во потполна дискреција и без чекање.

Сефовите се наменети за сите домашни и странски физички и правни лица.

 

Сефовите се лоцирани во Експозитура МНТ - Кеј Димитар Влахов бр. 4 и се достапни секој работен ден од понеделник до петок од 09:00 до 14:00 часот.

 

Сефовите кои се лоцирани во организационите единици на Банката надвор од Скопје, достапни се секој работен ден од 08:00 до 16:00 часот.

 

 

НАДОМЕСТОЦИ ЗА НАЈМУВАЊЕ СЕФОВИ

(според периодот и нивната големина во mm)

три месеци
шест месеци
година
Димензии (mm)
износ мкд
износ мкд
износ мкд
100 х 310 х 490
1.298
2.596
4.189
150 х 310 х 490
1.593
3.186
5.192
200 х 310 х 490
1.652
3.304
5.546
310 х 310 х 490
1.711
3.422
5.782
610 х 310 х 490
2.419
4.838
8.496

 

За инструкции за плаќање на надоместок за користење на сеф кликнете тука.

 

Контакт

 

Телефон: (02) 3168-749 

e-mail: Saso.Angelkovski@kb.com.mk 

 

e-mail: Stavro.Ristovski@kb.com.mk

^ На врвот

 

 

Парични и непарични депозити

 

ПАРИЧНИ И НЕПАРИЧНИ ДЕПОЗИТИ

 

 

Висина на надомест

Отворен паричен и непаричен депозит и затворен паричен и непаричен депозит со ознака на вредноста

1.500 денари годишно, со плаќање однапред + 270 денари ДДВ

Затворен запечатен паричен и непаричен депозит без ознака на вредноста

1.500 денари годишно за секој килограм, со плаќање однапред + 270 денари ДДВ


^ На врвотВеб-страницата на Комерцијална банка АД Скопје користи колачиња (cookies). Колачињата (cookies) се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство. Повеќе информации за начинот на користење и како да ги промените Вашите подесувања за користење на колачињата, може да најдете во документот Политика за колачиња (cookies).
Прифаќам