Контакт
contact@kb.com.mk

контакт центар:
(02) 3 296 800

Термински план за учесниците во платниот прометПлатниот промет во земјата во Комерцијална банка АД Скопје се одвива според следниот термински план:


ТЕРМИНСКИ ПЛАН ЗА ПЛАТЕН ПРОМЕТ ВО ЗЕМЈАТА

Прием и обработка на налози за плаќања со валута на тековниот пресметковен ден, од понеделник до недела и државни празници, освен 01 јануари Интерен клиринг на Банката

од 0:01 до 23:30 часот

Прием и обработка на налози за плаќања со валута на тековниот пресметковен ден, од понеделник до петок КИБС

од 7:30 до 14:15 часот

МИПС*

од 7:30 до 16:15 часот

Готовински уплати и исплати
- од понеделник до петок од 7:30 до 19:00 часот
- сабота од 7:30 до 14:00 часот
Банката овозможува прием на налози за плаќање со иден датум на извршување согласно Терминскиот план за платен промет во земјата                                   


*За итно реализирање на Вашето плаќање по МИПС, јавете се на телефонскиот број 02/3168-902


Веб-страницата на Комерцијална банка АД Скопје користи колачиња (cookies). Колачињата (cookies) се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство. Повеќе информации за начинот на користење и како да ги промените Вашите подесувања за користење на колачињата, може да најдете во документот Политика за колачиња (cookies).
Прифаќам