• Ekspoziturat dhe filijaletKontakt
contact@kb.com.mk

contact center:
(02) 3 296 800

Orari i punës për qarkullimet e pagesave jashtë venditQarkullimi i pagesave jashtë vendit në Komercijalna Banka AD Skopje bëhet sipas këtij orari:

ORARI I PUNËS PËR QARKULLIMIN E PAGESAVE JASHTË VENDIT

Pranimi i urdhëresave

e hënë – e premte,

prej 8:00 deri në 16:00

Pranimi elektronik i urdhëresave

24 orë në ditë, 7 ditë në jave

Urdhëresa të pranuara deri në 13:00

Data e valutës sipas ditës aktuale

Urdhëresa të pranuara pas 13:00

Data e valutës në ditën e ardhshmeUeb faqja e Komercijalna Banka AD Skopje përdor biskotat (cookies). Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit. Më shumë informata mbi mënyrën e përdorimit dhe mënyrën e ndryshimit të cilësimeve për përdorimin e biskotave mund të gjenden në dokumentin Politika për biskotat (cookies).
Pranoj