Контакт
contact@kb.com.mk

контакт центар:
(02) 3 296 800

Документарно работењеДокументарното работење е дел од понудата на услуги и производи на Комерцијална банка АД Скопје за финансирање на меѓународната трговија. Деловната стратегија на Банката за овие производи се темели на стручноста, брзината и точноста во извршувањето на услугите во корист на што подобар резултат за клиентите, како и постојано ширење на палетата различни производи.
Стручните служби на Банката се подготвени во секое време да го понудат своето искуство како совет, консултација или финансиска конструкција на зделката, со цел олеснување на меѓународното тргување на нашите клиенти.
Веб-страницата на Комерцијална банка АД Скопје користи колачиња (cookies). Колачињата (cookies) се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство. Повеќе информации за начинот на користење и како да ги промените Вашите подесувања за користење на колачињата, може да најдете во документот Политика за колачиња (cookies).
Прифаќам