Контакт
contact@kb.com.mk

контакт центар:
(02) 3 296 800

ЧекЧекот е пренослив инструмент со кој се овластува Банката да плати одредена сума, во корист на доносителот, по налог и за сметка на издавачот на чекот. Потребни документи за проследување на чек на наплата:
Лица за контактОтсек за акредитиви и документарно работење
Телефон: (02) 3168-651; (02) 3168-652; (02) 3168-653; (02) 3168-654; (02) 3168-656; (02) 3168-657
e-mail: akreditivi@kb.com.mk

Надица Босилкова Бошкова, Одговорен на отсек за акредитиви и документарно работење
Телефон: (02) 3168-655
Факс: (02) 3220-969
e-mail: nadica.bosilkova@kb.com.mk

Катерина Петровска, Раководител на Одделение за платен промет со странство
Телефон: (02) 3168-626
Факс: (02) 3115-035
e-mail: katerina.petrovska@kb.com.mk

Виолета Василевска, Директор на дирекција за платен промет со странство и девизни сметки
Телефон: (02) 3168-625
Факс: (02) 3220-969
e-mail: violeta.vasilevska@kb.com.mk
Веб-страницата на Комерцијална банка АД Скопје користи колачиња (cookies). Колачињата (cookies) се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство. Повеќе информации за начинот на користење и како да ги промените Вашите подесувања за користење на колачињата, може да најдете во документот Политика за колачиња (cookies).
Прифаќам