Контакт
contact@kb.com.mk

контакт центар:
(02) 3 296 800

Депонирање на денарски и девизни средства на рокДомашните правни лица може договорно да депонираат денарски и девизни средства кај Комерцијална банка АД Скопје.
Правното лице доставува барање со сите потребни елементи за понудениот депозит на факс: (02) 3113-228, во Службата за тргување во земјата.

Врз основа на барањето се врши котирање на каматната стапка согласно на рокот и износот на депонираните средства.

По добиената согласност од клиентот, се склучува Договор за орочување на средства.

Лица за контактЕмилија Петреска
Телефон: (02) 3168-366
Факс: (02) 3113-228
e-mail: emilija.petreska@kb.com.mk

Александар Георгиевски
Телефон: (02) 3168-363
Факс: (02) 3113-228
e-mail: aleksandar.georgievski@kb.com.mk
Веб-страницата на Комерцијална банка АД Скопје користи колачиња (cookies). Колачињата (cookies) се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство. Повеќе информации за начинот на користење и како да ги промените Вашите подесувања за користење на колачињата, може да најдете во документот Политика за колачиња (cookies).
Прифаќам