Kontakt
contact@kb.com.mk

contact center:
(02) 3 296 800

Raportet vjetore dhe pasqyrat e audituara financiare


Në këtë seksion ju mund të shikoni raportet vjetore të punës së Bankës si dhe pasqyrat e audituara financiare të përgatitura në përputhje me rregulloret lokale dhe metodologjinë e Bankës Kombëtare të Republikës së Maqedonisë së Veriut.


Duke filluar prej vitit 2006, Banka vullnetarisht filloi të përgatisë raporte të tjera plotësuese në pajtueshmëri me Standardet ndërkombëtare të raportimit financiar (SNRF).


Mundeni gjithashtu të shkarkoni edhe Planin financiar për vitin 2021.


Vërejtje: Për t’i lexuar këto materiale, ju duhet të keni të instaluar Acrobat Reader.


 Raporti VjetorRaporti financiar i revizionuar i konsoliduar BPRMRaporti (i vetëm) i revizionuar i pakonsoliduar BPRM Raporti financiar i revizionuar i konsoliduar SNRFRaporti (i vetëm) i revizionuar i pakonsoliduar SNRF
2020 PDF PDF PDF
2019 PDF PDF PDF
2018 PDF PDF PDF PDF PDF
2017 PDF PDF PDF PDF PDF
2016 PDF PDF PDF PDF PDF
Ueb faqja e Komercijalna Banka AD Skopje përdor biskotat (cookies). Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit. Më shumë informata mbi mënyrën e përdorimit dhe mënyrën e ndryshimit të cilësimeve për përdorimin e biskotave mund të gjenden në dokumentin Politika për biskotat (cookies).
Pranoj