Kontakt
contact@kb.com.mk

contact center:
(02) 3 296 800

Kartela e humbur/e vjedhur bankare

 

Edhe në rastet e paparashikuara si në rast të humbjes apo vjedhjes së kartelës Tuaj, Banka Komercijale do të jetë pranë Jush dhe do të bëjë gjithçka për të mbrojtur interesat Tuaja.

 

Në rast të humbjes apo vjedhjes së kartelës Tuaj, Ju lutemi të lajmëroni menjëherë në telefonin për përkrahje të kartelës (+389 2) 3247-474i cili është në dispozicion për klientët 24/7, ose në ndonjërën prej ekspoziturave më të mëdha tek nëpunësi përgjegjës ose tek filiala e Bankës ku do të parashtroni edhe kërkesë për kartelë të re.

 

Katela Juaj do të bllokohet menjëherë pas pranimit të kërkesës Suaj me qëllim të pengimit të keqpërdorimit të kartelës..

 

Informata plotësuese rreth lëshimit dhe përdorimit të kartelave do të mund të gjeni në:

 Ueb faqja e Komercijalna Banka AD Skopje përdor biskotat (cookies). Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit. Më shumë informata mbi mënyrën e përdorimit dhe mënyrën e ndryshimit të cilësimeve për përdorimin e biskotave mund të gjenden në dokumentin Politika për biskotat (cookies).
Pranoj