• Pyetjet më shpesh të parashtruara


  • Brzo podesuvanje za Internet bankataKontakt
contact@kb.com.mk

contact center:
(02) 3 296 800

Ndihmë për Bankë Interneti

 

Ju mund të merrni ndihmë rreth problemeve teknike, çështjeve të ndryshme të lidhura me shërbimet bankare përmes Internetit, në numrin e telefonit (+389 2) 3296-800 (zgjidhni 2). Operatorët tonë janë në dispozicionin Tuaj çdo ditë pune prej të hënës deri të premten prej orës 08:00 deri më 19:00, dhe të shtunën prej orës 08:00 deri më 14:00.

 

Pyetje lidhur me mbështetjen teknike për Internet bankën mund të parashtroni edhe në adresën e e-mailit support@kb.com.mk, ekipi jonë do t‘Ju përgjigjet sa më shpejt që të jetë e mundur.

 

Përkrahje operative përpagesat në denarë përmes Internet bankës mund të merrni në numrin e telefonit (+389 2) 3168-902 ose në e-mail adresën support_denarski_pp@kb.com.mk. Ekipi për përkrahje operative për pagesat në denarë është në dispozicionin Tuaj çdo ditë pune prej të hënës deri të premten prej orës 08:00 deri më 19:00, dhe të shtunën prej orës 08:00 deri më 15:00.

 

Përkrahje operative për pagesa devizore për personat juridikë përmes Internet bankës mund të merrni në numrin e telefonit (+389 2) 3168-602 ose në e-mail adresën support_devizen_pp@kb.com.mk.Përkrahje operative për pagesa devizore për personat fizikë përmes Internet Bankës mund të merrni në telefonin (+389 2) 3168-220 ose e-mail adresën support_devizen_fizickilica@kb.com.mk. Ekipi për përkrahje operative për pagesat devizore është në dispozicionin Tuaj çdo ditë pune prej të hënës deri të premten prej orës 08:00 deri më 16:00.Ueb faqja e Komercijalna Banka AD Skopje përdor biskotat (cookies). Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit. Më shumë informata mbi mënyrën e përdorimit dhe mënyrën e ndryshimit të cilësimeve për përdorimin e biskotave mund të gjenden në dokumentin Politika për biskotat (cookies).
Pranoj