Kontakt
contact@kb.com.mk

contact center:
(02) 3 296 800

KB Publikum Invest SHA Shkup 

 

Në vitin 2009, Komercijalna Banka AD Skopje, së bashku me Publikum Holding DOO Lubjana, Pom-Invest DD Maribor dhe Forleks S.R.L., e themeluan  Shoqërinë për menaxhim me fondet investuese KB Publikum Invest SHA Shkup.


Shitja e aksioneve të fondit të investimeve KB Publikum Balansiran të KB Publikum Invest bëhet në të gjitha degët dhe filialet e Bankës.

Nëse jeni subjekt juridik, për më shumë informata klikoni këtu.

Nëse jeni person fizik, për më shumë informata klikoni këtu.
Ueb faqja e Komercijalna Banka AD Skopje përdor biskotat (cookies). Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit. Më shumë informata mbi mënyrën e përdorimit dhe mënyrën e ndryshimit të cilësimeve për përdorimin e biskotave mund të gjenden në dokumentin Politika për biskotat (cookies).
Pranoj