Kontakt
contact@kb.com.mk

contact center:
(02) 3 296 800

KB Shoqëria e parë pensionale

 

KB Shoqëria e parë pensionale u themelua pas reformave në sistemin pensional të Republikës së Maqedonisë dhe aktiviteti i saj kryesor është menaxhimi me fondet pensionale.


Kjo shoqëri u themelua në qershor të vitit 2005 nga Komercijalna Banka AD Skopje së bashku me Prva Pokojninska Druzba nga Lubjana (tani Prva Group plc) dhe menaxhon me 2 fonde pensionale:

 

 

  • KB Fondi i parë i hapur i detyrueshëm pensional – Shkup dhe
  • KB Fondi i parë i hapur vullnetar pensional – Shkup. 

 

 

Logo_KB_Prvo

 

Informacione mbi produktet dhe shërbimet e KB Shoqërisë së parë pensionale dhe lidhjen e marrëveshjeve të anëtarësimit mund të merren në ekspoziturat dhe filialet në vijim të Komercijalna Banka AD Skopje: Lista e vendeve të shitjes së KB Shoqërisë së parë pensionale AD Skopje në Komercijalna Banka AD Skopje .

 

 
Më shumë informacione në: www.kbprvo.com.mk / www.mapas.gov.mk


Ueb faqja e Komercijalna Banka AD Skopje përdor biskotat (cookies). Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit. Më shumë informata mbi mënyrën e përdorimit dhe mënyrën e ndryshimit të cilësimeve për përdorimin e biskotave mund të gjenden në dokumentin Politika për biskotat (cookies).
Pranoj