Kontakt
contact@kb.com.mk

contact center:
(02) 3 296 800

Sponsorizimet dhe donacionet


Komercijalna Banka, si bankë lider në Republikën e Maqedonisë, është përfshirë në mënyrë aktive në zhvillimin dhe mirëqenien e kombit, popullit dhe i kushton një rëndësi të madhe mjedisit të shëndetshëm dhe të pastër duke mbështetur një gamë të gjerë të organizatave, aktiviteteve dhe evenimenteve të ndryshme, me qëllim të promovimit dhe festimit të suksesit, inovacioneve dhe avancimit në fushat e mëposhtme:

  • Sport;
  • Art;
  • Veprimtaritë kërkimore dhe hulumtuese shkencore dhe konferencat ;
  • Çështjet sociale;
  • Mediumet;
  • Ambientet;
  • Nëse keni nevojë për sponzorim, ju lutemi plotësojeni këtë kërkesë për sponzorim.


2021


Komercijalna Banka sponsor i përgjithshëm i çmimit “Romani i vitit” për 2020

 

sl

 

Komercijalna Banka edhe këtë vit kishte nderin të jetë Sponsor i përgjithshëm i çmimit "Romani i vitit" për 2020, i cili i’u dha Vladimir Jankovskit për veprën e tij "Skrieni zhelbi, nemirni patuvanja” (Dëshira të fshehura, udhëtime jo të qeta), e botuar nga “Antolog”.

 

Ky çmim tashmë tradicional dhe prestigjioz në fushën e veprimtarisë kulturore vendase jepet nga Fondacioni për promovimin dhe avancimin e kulturës "Slavko Janevski". Vlera e tij është edhe më e madhe sepse i jepet një romani që u botua për herë të parë, gjë që kontribuon në afirmimin e produksionit romancier maqedonas dhe mbështetjen e autorëve vendas.

 

Këtë vit, për shpërblimin vendosi juria e përbërë nga: Olivera Nikollova (laureat për vitin 2019), Zoran Ançevski, Kalina Maleska, Zhivko Grozdanovski dhe Katerina Bogoeva.

 

“Ne kemi nevojë për letërsi dhe tregim sepse ato tregojnë se jeta është plot nuanca, jo bardh e zi, por plot me perspektiva të shumta. Ne të gjithë duhet të përpiqemi që letërsia dhe arti të arrijnë tek bashkëqytetarët tanë, sepse në këtë mënyrë krijojmë një perspektivë më komplekse për jetën dhe gjërat që na rrethojnë. Kjo është arsyeja pse tregimet dhe letërsia janë shumë të rëndësishme ", tha laureati Jankovski gjatë ndarjes së çmimit.

 

Banka është sponsor i përgjithshëm i çmimit "Romani i Vitit" nga 2017, duke siguruar një shpërblim në të holla në vlerë prej 150.000 denarë për laureatin dhe 183.000 denarë kompensim në të holla për anëtarët e jurisë.

 

sl1

 


Vazhdon bashkëpunimi me Kryqin e Kuq të Maqedonisë

 

Komercijalna Banka AD Skopje, tashmë 11 vite me radhë në kontinuitet ka bashkëpunim të frytshëm me Kryqin e Kuq të Republikës së Maqedonisë së Veriut si sponsor gjeneral i projektit "Socializimi më i mirë i fëmijëve dhe të rinjve me nevoja të veçanta".

 

Me përfshirjen e saj në këtë projekt, Banka, si një kompani me përgjegjësi shoqërore, u mundëson fëmijëve dhe të rinjve me nevoja të veçanta të zhvillojnë frymën e shëndetshme dhe kapacitetin kreativ, të arsimohen më tej dhe të integrohen plotësisht në shoqëri.

 

Vazhdimi i bashkëpunimit me Kryqin e Kuq dhe mbështetja e këtij projekti i dëshmojnë përpjekjet e Bankës për një qasje afatgjatë dhe sistematike për të përmirësuar pozitën e grupeve të cenueshme në komunitet.

 


Komercijalna Banka dhe Mastercard® me donacion prej 10.000 euro për ndihmë dhe kujdes të fëmijëve me autizëm

25denadonacija

 
 
Festat e Vitit të Ri dhe të Krishtlindjeve këtë vit, si kurrë më parë, nxorrën në pah vlerat familjare, respektin dhe përgjegjësinë, vlerën e madhe të ndihmës dhe kujdesit për të tjerët. Por, vlerat humane dhe përgjegjësia shoqërore janë vazhdimisht pjesë e parimeve të praktikës afariste të Komercijalna Banka. Ne ndihmojmë që të gjithë të fitojmë.

Me të njëjtin mision Komercijalna Banka e filloi edhe vitin e ri, ndërsa kujdesi dhe ndihma kësaj radhe u dedikohet fëmijëve me autizëm. Banka dhe Mastercard® në projektin e tyre me rastin e 25 vjetorit të bashkëpunimit ofruan një donacion në vlerë prej 612.308 denarë për katër shoqata që kujdesen për ndihmë dhe përfshirje më të madhe të fëmijëve me autizëm. Ndihmë financiare morrën Shoqata shkencore e Maqedonisë për Autizëm, Shoqata e qytetarëve për trajtimin e personave me autizëm, ADHD dhe sindromi i Asperger "Në botën time", Shoqata për përmirësimin e cilësisë së jetës së personave me çrregullime të spektrit të autizmit "Xixëllonja e kaltërt" dhe shoqata е Maqedonisë Boccia Shtip, për realizimin e projekteve që duhet të ndihmojnë fëmijët me autizëm dhe prindërit e tyre që më lehtë të përballen me situatën në të cilën ndodhen, veçanërisht në kushtet e pandemisë.

Projekti humanitar u realizua me rastin e 25 vjetorit nga lëshimi i kartelës së parë Mastercard nga Komercijalna Banka, e cila ishte edhe karta e parë Mastercard në vendin tonë. Fushata "Komercijalna Banka dhe Mastercard® - Së bashku për diçka që nuk ka çmim" u realizua në periudhën nga 15 dhjetor deri më 8 janar. Derisa klientët tanë shijonin blerjet festive, ne, për çdo transaksion të tyre të bërë me kartat Mastercard të Komercijalna Banka në pikat e shitjes ose online, ndanim nga fondet tona për donacion për fëmijët me autizëm.


Komercijalna Banka sponsor i albumit të ri të Vlatko Stefanovski

 

влаткоMuzika dhe kënaqësia vijnë gjithmonë në çift. Këtë herë, muzik
ën na e solli legjenda jonë Vlatko Stefanovski, i cili për publikun maqedonas e solli albumin e tij të fundit "Taftalidze Shuffle", ndërsa kënaqësia ishte e jona si sponsor i kësaj vepre të fundit muzikore të virtuozit të kitarës. Promovimi online i albumit u mbajthapësirat e librarisë Literatura.mk në Qendrën tregtare City Mall në Shkup, ku u shfaq edhe videoja me temë "Ogledalo" (Pasqyra). Në pritje të një koncerti promovues, edhe një herë i dërgojmë urime virtuozit tonë Vlatko Stefanovski.Një X dhe C R A 

Ueb faqja e Komercijalna Banka AD Skopje përdor biskotat (cookies). Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit. Më shumë informata mbi mënyrën e përdorimit dhe mënyrën e ndryshimit të cilësimeve për përdorimin e biskotave mund të gjenden në dokumentin Politika për biskotat (cookies).
Pranoj