• Филијали и експозитури на Банката


  • Барање за регистрација на клиент


  • Најчесто поставувани прашања


  • Општи условиКонтакт
contact@kb.com.mk

контакт центар:
(02) 3 296 800

Ажурирање на контакт податоци на клиентСо внесување на Вашиот ЕМБГ и мобилен број ќе добиете СМС код. СМС кодот треба да го внесете за да може да продолжите со промена на податоците.Ве молиме да се идентификувате со следните податоци:


* Внесете го вашиот ЕМБГ: *
* Внесете го вашиот мобилен број во формат 3897... *

Веб-страницата на Комерцијална банка АД Скопје користи колачиња (cookies). Колачињата (cookies) се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство. Повеќе информации за начинот на користење и како да ги промените Вашите подесувања за користење на колачињата, може да најдете во документот Политика за колачиња (cookies).
Прифаќам