Kontakt
contact@kb.com.mk

contact center:
(02) 3 296 800

KREDI PADESTINIM

 

Për shkak të rrethanave që vijnë nga kriza e koronës (Covid-19), Komercijalna Banka AD Skopje për momentin i ofron këto kredi padestinim për persona fizikë:

 

 

 Ueb faqja e Komercijalna Banka AD Skopje përdor biskotat (cookies). Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit. Më shumë informata mbi mënyrën e përdorimit dhe mënyrën e ndryshimit të cilësimeve për përdorimin e biskotave mund të gjenden në dokumentin Politika për biskotat (cookies).
Pranoj