• Lokator i bankomateve


  • Ekspoziturat dhe filijalet


  • Pyetjet më shpesh të parashtruaraKontakt
contact@kb.com.mk

contact center:
(02) 3 296 800

Karta bankare për qytetarët

 

Jeta juaj e përditshme, e lehtë dhe e sigurtë.

 

Mënyra më e lehtë për të bërë jetën tuaj të përditshme të lehtë dhe të lumtur. Relaksojuni dhe lërini kartat bankare të kujdesen për të gjitha pagesat Tuaja, të menjëhershme apo të vonuara, të sigurta kudo në botë. Kartë debiti ose krediti - zgjidhni kartën tuaj të re të kreditit sipas nevojave Tuaja. Ne jemi kujdesur që të gjithë të marrin kartën e tyre të vërtetë.

 

 

Kartat e debitit

 

Instrumenti më praktik i pagesave Ju ofron të gjitha komoditet e pagesave jo të gatshme dhe tërheqjen e parave të gatshme në mbarë botën. Të disponueshme dhe të lehta për t’upërdorur nga të gjitha gjeneratat, kartat e debitit janë zgjedhja e duhur për të gjithë njerëzit bashkëkohor.

 

Maestro® dhe Visa Electron kartat e debitit të Komercijalna Banka AD Skopje tanimë janë përditshmëri për më shumë se 200.000 konsumatorë të kënaqur.

Më shumë...

 

 

Kartat e kreditit

 

Është më lehtë kur e dimë se dikush kujdeset.

Kartat e kreditit i përkushtohen mbështetjes suaj të plotë financiare - ditën apo natën, në shtëpi ose jashtë vendit.

 

MasterCard® dhe Visa kartat e Komercijalna Banka AD Skopje e arritën këtë – siguri të plotë dhe shërbime të përsosura, në çdo kohë, në çdo vend.

Më shumë...

 

 

Kartat Premium

 

Bota Premium nuk njeh kufi – kërkon më shumë dhe merr më shumë.

 

Kartat Premium të Komercijalna Banka AD Skopje janë ngritur mbi detyrën të garantojnë status të pamohueshëm, çdoherë dhe kudo. Hyni në botën e Visa Gold dhe MasterCard Platinum kartat dhe filloni të kënaqeni me statusin ekskluziv, të njohur në gjithë botën.

 

 

 

Informata themelore

 

Gjërat më të rëndësishme që duhet t’i dini për kartat bankare të Komercijalna Banka AD Skopje:

 

Më shumë...

 

 

Këshilla për përdorim të sigurtë

 

Siguria vjen e para сè. Ndiqni këshillat për përdorim të sigurt të kartës në të gjitha situatat

 

Më shumë...

 

Ju njoftojmë se nga 12.05.2016, Banka ka lidhur marrëveshje me subjekt juridik - Përpunues i përmbledhjes së të dhënave personale, i cili do të bëjë përpunimin e të dhënave personale për llogari të Bankës, me qëllim të pagesës së borxhit me kartelat premium dhe kartelat kreditoreUeb faqja e Komercijalna Banka AD Skopje përdor biskotat (cookies). Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit. Më shumë informata mbi mënyrën e përdorimit dhe mënyrën e ndryshimit të cilësimeve për përdorimin e biskotave mund të gjenden në dokumentin Politika për biskotat (cookies).
Pranoj