• Lokator i bankomateve


 • Ekspoziturat dhe filijalet


 • Pyetjet më shpesh të parashtruara


 • Udhëzim për pensionistëtKontakt
contact@kb.com.mk

contact center:
(02) 3 296 800

Kartat e debitit për personat fizikë

 

 

apliciraj

 

 

Pranuar nga mbi 200.000 klientë të kënaqur, kartat e debitit të Komercijalna Banka AD Skopje gjejnë përdorim të gjerë dhe paraqesin instrumentin më të thjeshtë, më të lehtë, më të shpejtë dhe më të sigurt për kryerjen e pagesave dhe tërheqjen e parave të gatshme në mbarë botën. Në pikën e shitjes, në bankomat apo në sportelin e bankës - kartat e debitit i mbajnë paratë e juaja gjithmonë pranë jush.

 

Shfrytëzues i kartës së debitit mund të jetë çdo person fizik i rritur – shtetas i Republikës së Maqedonisë si dhe personi fizik – shtetas i huaj i cili në bazë të legjislacionit trajtohet si rezident. Karta e debitit mund të merret me procedurë shumë të thjeshtë dhe me tarifa mjaft të favorshme.  Kërkesa për kartë dorëzohet në filialin ose ekspoziturën më të afërt të Bankës, ose duke plotësuar aplikacionin online në linkun: APLIKO ONLINE.

Zgjidhni kartën tuaj të re të debitit dhe merrni më shumë nga paratë e Juaja:

 

 

Maestro® kartë debiti

Visa Debit kartë debiti

 • Pa pagesë për anëtarësim në vitin e parë;
 • Pa pagesë për anëtarësim gjatë gjithë kohës së përdorimit të kartës, nëse merrni rrogën ose pensionit tuaj në Komercijalna Banka AD Skopje;
 • Llogari të veçanta në denarë dhe valutë të huaj, me mundësi të ndarjes së mjeteve sipas dëshirës.
 • Pagesë e menjëhershme me 3, 6, 12 ose 24 këste, pa interes.

Më shumë...

 • Pa pagesë për anëtarësim në vitin e parë;
 • Pa pagesë për anëtarësim gjatë gjithë kohës së përdorimit të kartës, nëse merrni rrogën ose pensionit tuaj në Bankën Komerciale;
 • Një llogari bankare për në vend dhe jashtë
 • Pagesë e menjëhershme ose me 3, 6, 12 ose 24 këste, pa interes.

 

 

Më shumë...

Debit MasterCard® karta e debitit

Debit MasterCard® World karta e debitit

 • Pa anëtarësi për vitin e parë;
 • Pa anëtarësi gjatë gjithë kohës, nëse pagën, ose pensionin e merrni nëpërmjet Bankës dhe nuk keni karta tjera të debitit;
 • Një llogari në vend dhe jashtë;
 • Pagesë e menjëhershme, ose në 3, 6, 12 ose 24 këste, pa normë interesi.

Më shumë...

 • Pa anëtarësi gjatë vitit të parë për shfrytëzuesit e përhershëm të kartave të debitit, të cilët kanë qarkullim vjetor mbi 80000 denarë;
 • Pa anëtarësi gjatë tërë periudhës së shfrytëzimit, nëse keni qarkullim vjetor në tregti mbi 80 000 denarë;
 • Mundësi të rimbursimit të mjeteve gjatë blerjes në tregti;
 • Një llogari në vend dhe jashtë;
 • • Pagesë e menjëhershme, ose në 3, 6, 12 ose 24 këste, pa normë interesi.

 

 

Më shumë...

 

Përveç pagesës së shpejtë dhe të sigurtë pa provizion, prej tani me kartat e debitit të Bankës Komerciale mund të bleni dhe të paguani edhe me këste prej 3, 6, 12 ose 24 këste, pa interes. Kontrolloni listën e pikave të shitjes (POS terminalet) ku ju mund të shfrytëzoni këtë përparësi dhe të filloni të planifikoni blerjen e ardhshme.

 

Vendndodhja e ATM/bankomateve

 

Me kartat e debitit dhe të kreditit të Komercijalna Banka AD Skopje mundeni në çdo kohë të tërhiqni para të gatshme prej   145 bankomateve të vendosura në RM. Shikojeni listën   e plotë të bankomateve të Komercijalna Banka AD Skopje dhe gjeni atë më të afërtën për Ju.Personat për kontaktElena Arsova Begic, Përgjegjës i shërbimit për karta bankare
Telefon: (02) 3168-108
Fax: (02) 3114-232
e-mail: elena.arsova@kb.com.mk

Neda Radnjanska, Përgjegjës i shërbimit për llogaritë transakcionale
Telefon: (02) 3168-265
Fax: (02) 3220-987
e-mail: neda.radnjanska@kb.com.mk
Ueb faqja e Komercijalna Banka AD Skopje përdor biskotat (cookies). Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit. Më shumë informata mbi mënyrën e përdorimit dhe mënyrën e ndryshimit të cilësimeve për përdorimin e biskotave mund të gjenden në dokumentin Politika për biskotat (cookies).
Pranoj