• Lokator i bankomateve


  • Ekspoziturat dhe filijalet


  • Pyetjet më shpesh të parashtruaraKontakt
contact@kb.com.mk

contact center:
(02) 3 296 800

Kartat e kreditit për personat fizikë

 

 

Kartat e kreditit të Komercijalna Banka AD Skopje gjejnë përdorim të gjerë dhe paraqesin instrumentin më të thjeshtë, më të lehtë, më të shpejtë dhe më të sigurt për kryerjen e pagesave dhe tërheqjen e parave të gatshme në mbarë botën. Ato rrisin mundësitë tuaja dhe ju ofrojnë ndihmën e duhur kur ju keni nevojë – nëpër terminalet e pikave të shitjes, në bankomat apo në sportelin e bankës, në më shumë se 210 shtete në mbarë botën.

 

Gjeni mënyrën më të lehtë për të fituar më shumë liri. Bëhuni një prej mijëra përdoruesve të MasterCard® ose Visa kartave të kreditit dhe gjeni mundësitë e Juaja të reja. Zgjidhni kartën Tuaj të re të kreditit:

 

 

 

 

 

 

Vendndodhja e ATM/bankomateve

 

Me kartat e debitit dhe të kreditit të Komercijalna Banka AD Skopje mundeni në çdo kohë të tërhiqni para të gatshme prej 145 bankomateve të vendosura në RM. Shikojeni listën e plotë të bankomateve të Komercijalna Banka AD Skopje dhe gjeni atë më të afërtën për Ju.Personi për kontaktElena Arsova Begic, Përgjegjës i shërbimit për karta bankare
Telefon: (02) 3168-108
Fax: (02) 3114-232
e-mail: elena.arsova@kb.com.mk