Kontakt
contact@kb.com.mk

contact center:
(02) 3 296 800

Aksion me Visa dhe Kliknijadi.mk

 

 

VisaKlkniJadi1

 

Edhe një lajm i mirë për përdoruesit e kartave Visa të Komercijalna Banka!

 

Deri më 31 korrik 2021, ruani kartën tuaj Visa në aplikacionin ose në faqen e internetit https://kliknijadi.mk/ dhe fitoni dërgesë falas të porosisë.

 

Paguani shpejt dhe sigurt dhe shijoni verën!Ueb faqja e Komercijalna Banka AD Skopje përdor biskotat (cookies). Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit. Më shumë informata mbi mënyrën e përdorimit dhe mënyrën e ndryshimit të cilësimeve për përdorimin e biskotave mund të gjenden në dokumentin Politika për biskotat (cookies).
Pranoj