Kontakt
contact@kb.com.mk

contact center:
(02) 3 296 800

Aksion me Visa dhe Paket.mk

 

 

VisaPaket1

 

Blerja nuk është më punë e rëndë me Visa kartat e Komercijalna Banka.

 

Ruajeni kartelën, porositni gjithçka që ju nevojitet për tryezën tuaj në https://paket.mk/ dhe fitoni 10% zbritje për pagesë me kartën Visa të Komercijalna Banka.

 

Aksioni zgjat deri më 31 korrik 2021.Ueb faqja e Komercijalna Banka AD Skopje përdor biskotat (cookies). Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit. Më shumë informata mbi mënyrën e përdorimit dhe mënyrën e ndryshimit të cilësimeve për përdorimin e biskotave mund të gjenden në dokumentin Politika për biskotat (cookies).
Pranoj