Kontakt
contact@kb.com.mk

contact center:
(02) 3 296 800

Marrja me qira e kutisë së depozitës të sigurtë (kasafortës)dhe shërbimeve tjera

 

 Marrja me qira e kutisë së depozitës të sigurtë

 

Nëse keni materiale apo sende të çmuara, Komercijalna Banka ju ofron kuti të depozitës të sigurtë me dimensione të ndryshme të cilat mund t’i përdorni në diskrecion të plotë dhe pa pritur rradhë.

Kutitë e depozitës të sigurtë janë të destinuara për të gjithë personat fizikë dhe juridikë në vend dhe jashtë vendit.

 

Kutitë e depozitës të sigurtë janë të vendosura në Dega MNT - Kej "Dimitar Vllahov" nr. 4 dhe janë në dispozicion çdo ditë punë prej 09:00 deri 14:00.

 

Kutitë e depozitës të sigurtë të cilat janë të vendosura në njësitë organizative të Bankës jashtë Shkupit, janë në dispozicion çdo ditë pune prej 08:00 deri 16:00.

 

 

KOMPENSIMET PËR HUAZIMET E KASAFORTAVE

(sipas periudhës dhe madhësisë së tyre në mm)

tre muaj
gjashtë muaj
një vit
Dimenzionet (mm)
shuma në den.
shuma në den.
shuma në den.
100 х 310 х 490
1.298
2.596
4.189
150 х 310 х 490
1.593
3.186
5.192
200 х 310 х 490
1.652
3.304
5.546
310 х 310 х 490
1.711
3.422
5.782
610 х 310 х 490
2.419
4.838
8.496

 

Për udhëzime për pagesë për përdorimin e kasafortës klikoni këtu.

 

Kontakt

 

Tel: (02) 3168-749 

e-mail: Saso.Angelkovski@kb.com.mk 

e-mail: Stavro.Ristovski@kb.com.mk

^ Në krye

 

 

Depozita me para dhe pa para

 

DEPOZITA ME PARA DHE PA PARA

 

 

Pagesa

Depozitë e hapur me para dhe pa para dhe depozitë e mbyllur me para dhe pa para me shenjë të vlerës

1.500 denarë në vit, me parapagim + 270 denarë TVSH

Depozitë me para dhe pa para e mbyllur dhe e vulosur pa shenjë të vlerës

1.500 denarë në vit për çdo kilogram, me parapagim + 270 denarë TVSH


^ Në kryeUeb faqja e Komercijalna Banka AD Skopje përdor biskotat (cookies). Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit. Më shumë informata mbi mënyrën e përdorimit dhe mënyrën e ndryshimit të cilësimeve për përdorimin e biskotave mund të gjenden në dokumentin Politika për biskotat (cookies).
Pranoj