• Ekspoziturat dhe filijaletKontakt
contact@kb.com.mk

contact center:
(02) 3 296 800

Western Union transfer i parave

 

 

Western Union është një shërbim i thjeshtë dhe i shpejtë i transferit të parave që ju mundëson të pranoni dhe të dërgoni para në të gjithë botën.

 

 

Për të qenë shfrytëzues i këtij shërbimi nuk është e nevojshme të keni llogari të hapur në Bankë. Mjafton të vini në sportelet e Bankës me një dokument të vlefshëm identifikimi (letërnjoftim ose pasaportë) dhe të plotësoni formularin për të marrë ose për të dërguar të holla.  

 

 

Njerëzit të cilët dërgojnë ose marrin para zakonisht komunikojnë mes veti dhe njoftojnë njëri-tjetrin në lidhje me kohën e dërgimit dhe shumën e parave, ndërsa paratë mund merren brenda disa minutave pas dërgimit të tyre.

 

 

Shërbimi Western Union funksionon në të gjithë botën, në më shumë se 385.000 lokacione, në mbi 200 vende.

 

 

Informata të dobishme:

  • transferi i parave bëhet në dy valuta: euro ose dollarë;
  • limiti për dërgim të parave – deri në 2.500 EUR në muaj;
  • limiti për pranim të parave – deri në 5.000 EUR në ditë;
  • për pranimin e parave nuk paguhet provizion;
  • provizioni për dërgimin e parave paguhet në denarë dhe e njëjta ndryshon varësisht nga kursi i euros ose dollarit.;
  • MTCN – numri kontrollues për ndjekje të transferit .

 

 

Provizionet që paguhen gjatë dërgimit të parave

 

Shuma në EUR

Provizioni në EUR

Shuma në USD

Provizioni në USD

0-100

7

1-200

8.4

100.01-200

10

200.01-400

12

200.01-300

12

400.01-500

14.4

300.01-500

13.5

500.01-750

16.2

500.01-1000

25

750.01-1250

30

1000.01-1500

30

1250.01-1500

36

1500.01-2000

35

1500.01-1750

42

2000.01-2500

42

1750.01-2000

50.4

 

 

2000.01-3000

52

 

 

Shërbime plotësuese

 

 

Paraqitje telefonike

3 УСД

Paraqitje telefonike

2,5 ЕУР

 

Mesazh deri në 10 fjalë

2 УСД

Mesazh deri në 10 fjalë

1,5 ЕУР

 

Çdo fjalë vijuese

0,2 УСД

Çdo fjalë vijuese

0,2 ЕУР

 


 


Shumat për shërbimet plotësuese nuk janë të njëjta në të gjitha shtetet.Personi për kontaktBiljana Boceva, Koordinatori kryesor për menaxhimin me rrjetin e filialeve
Telefon: (02) 3168-912
e-mail: biljana.boceva@kb.com.mk
Ueb faqja e Komercijalna Banka AD Skopje përdor biskotat (cookies). Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit. Më shumë informata mbi mënyrën e përdorimit dhe mënyrën e ndryshimit të cilësimeve për përdorimin e biskotave mund të gjenden në dokumentin Politika për biskotat (cookies).
Pranoj