Kontakt
contact@kb.com.mk

contact center:
(02) 3 296 800

Pagesa për marrjen me qira të kutive të depozitës të sigurtë dhe shërbimeve tjeraKOMPENSIMET PËR HUAZIMET E KASAFORTAVE

(sipas periudhës dhe madhësisë së tyre në mm)

tre muaj
gjashtë muaj
një vit
Dimenzionet (mm)
shuma në den.
shuma në den.
shuma në den.
100 х 310 х 490
1.298
2.596
4.189
150 х 310 х 490
1.593
3.186
5.192
200 х 310 х 490
1.652
3.304
5.546
310 х 310 х 490
1.711
3.422
5.782
610 х 310 х 490
2.419
4.838
8.496


DEPOZITAT ME PARA DHE PA PARA

Pagesa

Për Bankën

TVSH 18%

Depozitë e hapur me para dhe pa para dhe depozitë e mbyllur me para dhe pa para me shenjë të vlerës

1.500,00 denarë në vit me parapagim

270,00 denarë

Depozitë me para dhe pa para e mbyllur dhe e vulosur pa shenjë të vlerës

1.500,00 enare ne vit per cdo kilogram me parapagim

270,00 denarë
Ueb faqja e Komercijalna Banka AD Skopje përdor biskotat (cookies). Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit. Më shumë informata mbi mënyrën e përdorimit dhe mënyrën e ndryshimit të cilësimeve për përdorimin e biskotave mund të gjenden në dokumentin Politika për biskotat (cookies).
Pranoj