Kontakt
contact@kb.com.mk

contact center:
(02) 3 296 800

Orari i punës për qarkullimet e pagesave në vendQarkullimi i pagesave në vend, në Komercijalna Banka AD Skopje bëhet sipas këtij orari:


ORARI I PUNËS PËR QARKULLIMIN E PAGESAVE NË VEND

Pranimi dhe përpunimi i urdhërpagesave në valutë për ditën rrjedhëse të kontabilitetit, nga e hëna deri të dielën dhe festat shtetërore, përveç 1 janarit. Kliringu intern i Bankës

prej 0:01 deri në 23:30

Pranimi dhe përpunimi i urdhërpagesave në valutë për ditën rrjedhëse të kontabilitetit, nga e hëna deri të premten. KIBS

prej 7:30 deri në 14:15

MIPS*

prej 7:30 deri në 16:15

Pagesa me para të gatshme
- nga e hëna deri të premten prej 7:30 deri në 19:00
- e shtunë prej 7:30 deri në 14:00
Banka mundëson pranimin e urdhërpagesave me datë realizimi në të ardhmen në përputhje me Planin operativ për qarkullim pagesor në vend.                                    

*Për realizim të shpejtë të pagesës Suaj përmes MIPS, paraqituni në numrin e telefonit 02/3168-902. Ueb faqja e Komercijalna Banka AD Skopje përdor biskotat (cookies). Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit. Më shumë informata mbi mënyrën e përdorimit dhe mënyrën e ndryshimit të cilësimeve për përdorimin e biskotave mund të gjenden në dokumentin Politika për biskotat (cookies).
Pranoj