• Филијали и експозитури на БанкатаКонтакт
contact@kb.com.mk

контакт центар:
(02) 3 296 800

Термински план за учесниците во платниот прометПлатниот промет со странство во Комерцијална банка АД Скопје се одвива според следниот термински план:

ТЕРМИНСКИ ПЛАН ЗА ПЛАТЕН ПРОМЕТ СО СТРАНСТВО

Прием на налози

од понеделник до петок,

од 8:00 до 16:00 часот

Електронски прием на налози

24 часа во денот, 7 дена во неделата

Налози примени до 13:00 часот

Датум на валута тековен ден

Налози примени по 13:00 часот

Датум на валута следен денВеб-страницата на Комерцијална банка АД Скопје користи колачиња (cookies). Колачињата (cookies) се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство. Повеќе информации за начинот на користење и како да ги промените Вашите подесувања за користење на колачињата, може да најдете во документот Политика за колачиња (cookies).
Прифаќам