Контакт
contact@kb.com.mk

контакт центар:
(02) 3 296 800

Кредити за правни лицаВо својата понуда, Комерцијална банка АД Скопје нуди широка палета кредитни производи наменети за правни лица. Кредитните аранжмани се структуирани спрема специфичните потреби и барања на клиентите, како и спрема нивната кредитна способност. За своето краткорочно или долгорочно кредитирање, правните лица може да одберат кредит од извори на средства на Банката или од понудените кредитни линии.

Основни информации


Кредити од извори на средства на БанкатаКредитни линииВеб-страницата на Комерцијална банка АД Скопје користи колачиња (cookies). Колачињата (cookies) се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство. Повеќе информации за начинот на користење и како да ги промените Вашите подесувања за користење на колачињата, може да најдете во документот Политика за колачиња (cookies).
Прифаќам