Kontakt
contact@kb.com.mk

contact center:
(02) 3 296 800

Kredi për subjektet juridikeNë ofertën e saj, Komercijalna Banka AD Skopje ofron një gamë të gjerë të produkteve të kredisë të destinuara për subjektet juridike. Aranzhimet e kreditit janë të strukturuara sipas kërkesave dhe nevojave specifike të klientëve, si edhe sipas aftësive të tyre kreditore. Për kreditimin e tyre afatshkurtër ose afatgjatë, subjektet juridike mund të zgjedhin kredi nga burimet e mjeteve në Bankë ose nga linjat e ofruara kreditore.

Informata themelore


Kredi nga mjetet vetanake të BankësLinja kreditoreUeb faqja e Komercijalna Banka AD Skopje përdor biskotat (cookies). Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit. Më shumë informata mbi mënyrën e përdorimit dhe mënyrën e ndryshimit të cilësimeve për përdorimin e biskotave mund të gjenden në dokumentin Politika për biskotat (cookies).
Pranoj