• KërkesëKontakt
contact@kb.com.mk

contact center:
(02) 3 296 800

Kredi nga mjetet vetanake të BankësPër kreditimin tuaj afatshkurtër ose afatgjatë, ju mund të zgjidhni njërën nga këto kredi të mjeteve vetanake të Bankës:

 

Ueb faqja e Komercijalna Banka AD Skopje përdor biskotat (cookies). Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit. Më shumë informata mbi mënyrën e përdorimit dhe mënyrën e ndryshimit të cilësimeve për përdorimin e biskotave mund të gjenden në dokumentin Politika për biskotat (cookies).
Pranoj