Контакт
contact@kb.com.mk

контакт центар:
(02) 3 296 800

Најмување на сефови и други услуги

 

 Најмување на сефови

 

Доколку поседувате какви било вредносни предмети или материјали, Комерцијална банка Ви нуди на располагање различни големини на сефови кои можете да ги користите во потполна дискреција и без чекање.


Сефовите се наменети за сите домашни и странски физички и правни лица.

 

 

Сефовите се лоцирани во Експозитура МНТ - Кеј Димитар Влахов бр. 4 и се достапни секој работен ден од понеделник до петок од 08:00 до 16:00 часот (во месец Јули и Август од 08:00 до14:00 часот).

 

Сефовите кои се лоцирани во организационите единици на Банката надвор од Скопје, достапни се секој работен ден од 08:00 до 16:00 часот.

 

 

НАДОМЕСТОЦИ ЗА НАЈМУВАЊЕ СЕФОВИ

(според периодот и нивната големина во mm)

три месеци
шест месеци
година
Димензии (mm)
износ мкд
износ мкд
износ мкд
100 х 310 х 490
1.298
2.596
4.189
150 х 310 х 490
1.593
3.186
5.192
200 х 310 х 490
1.652
3.304
5.546
310 х 310 х 490
1.711
3.422
5.782
610 х 310 х 490
2.419
4.838
8.496

 

За инструкции за плаќање на надоместок за користење на сеф кликнете тука.

 

Контакт

 

Телефон: (02) 3168-749

e-mail: Saso.Angelkovski@kb.com.mk 

^ На врвот

 

 


^ На врвотВеб-страницата на Комерцијална банка АД Скопје користи колачиња (cookies). Колачињата (cookies) се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство. Повеќе информации за начинот на користење и како да ги промените Вашите подесувања за користење на колачињата, може да најдете во документот Политика за колачиња (cookies).
Прифаќам