kb news
07.12.2023

Комерцијална банка по 13. пат избрана од „Global Finance“ за најдобра FX банка

Комерцијална банка повторно е во елитното друштво на банки од 87 земји во светот, чиј избор за „Најдобра FX банка“ е направен врз основа на повеќе критериуми: големина на трансакции, пазарно учество, обем на глобална покриеност, услуга кон клиентите, конкурентни цени и користење иновативни технологии.

Повеќе
kb news
07.12.2023

Филијалите и експозитурите на Комерцијална банка нема да работат на 8 декември 2023

Ги известуваме нашите клиенти дека за подигнување и уплата готовина може да ги користат банкоматите на Банката, а за други финансиски трансакции на располагање ги имаат веб и мобилните апликации Интернет банка и мБанка.

Повеќе
kb news
06.12.2023

„Биди во акција со секоја трансакција“ – Наградна игра со Mastercard од Комерцијална банка за главна награда од 1.000.000 денари

Од 6 декември 2023 до 10 јануари 2024 година „Биди во акција со секоја трансакција“ со Mastercard од Комерцијална банка и стани потенцијален добитник на вредни награди.

Повеќе
kb news
04.12.2023

Garmin Pay достапен и со Mastercard картичките на Комерцијална банка

Сега можеш да ги додадеш Mastercard картичките во твојот Garmin часовник и да плаќаш на брз, лесен и модерен начин.

Повеќе
kb news
01.12.2023

Комерцијална банка прогласена за „Банка на годината во 2023“ од магазинот The Banker

Комерцијална банка е особено горда што наградата „Банка на годината за 2023“ ја добива по 10. пат, но и затоа што со оваа награда ја заокружува годината во која на клиентите им понуди врвни производи и услуги кои за нив значат модерно банкарство на едноставен и ефикасен начин.

Повеќе
kb news
30.11.2023

Штедете со повисоки каматни стапки во Комерцијална банка – продолжен промотивниот период до 31.12.2023

Штедењето во Комерцијална банка носи и бројни други бенефиции - онлајн орочување на веќе отворени штедни депозити за активни корисници на Интернет банка, штедење без книшка, односно со целосно дигитална евиденција преку Интернет банка и мБанка, како и поддршка и совети од вработените за најдобри одлуки на клиентите.

Повеќе