kb news
30.01.2024

Оглас за избор на Директор во Комерцијална банка АД Скопје - Филијала Тетово

Ти нудиме можност за остварување на твоите професионални цели и амбиции со вработување во Комерцијална банка, која е финансиска институција со долгогодишна традиција и која гради стабилност, ефикасност и иновативност со успешен и посветен тим на професионалци.

Повеќе
kb news
30.01.2024

Концерт на Џон Илија Апелгрен за Денот на љубовта и виното со поддршка од Комерцијална банка

Нашата општествена одговорност значи и поддршка за врвните уметници во земјава, а Џон Илија Апелгрен е еден од нив со целокупниот свој музички перформанс и со сѐ што има создадено во својата долгогодишна кариера.

Повеќе
kb news
26.01.2024

Филијалата Прилеп на Комерцијална банка реновирана и модернизирана со дигитална зона 24/7

Новата дигитална зона 24/7 е опремена со современи уреди за брзи и лесни финансиски трансакции без шалтер.

Повеќе
kb news
25.01.2024

Доделени наградите на среќните добитници од наградната игра „Биди во акција со секоја трансакција“ со Mastercard картичките на Комерцијална банка

Главната награда во вредност од 1.000.000 денари на среќната добитничка Славица З. од Скопје ѝ ја врачи д-р Никола Џамбазовски, Главен директор за продажба и развој и член на Управниот одбор на Комерцијална банка, со желба за уште повеќе радост и среќа во животот.

Повеќе
no photo
23.01.2024

Комерцијална банка информира дека течат преговори со повеќе инвеститори за купување на имотот и опремата на Еуроникел

Сепак, заради доверливоста на преговарачкиот процес со потенцијалните инвеститори, Банката не е во можност во моментот да споделува повеќе информации во врска со оваа постапка.

Повеќе
kb news
22.01.2024

Очекувања за 2024 година на д-р Маја Стевкова Штериева, Главен финансов директор и член на УО на Комерцијална банка АД Скопје

Комерцијална банка планира проширување на палетата производи и услуги достапни преку дигиталното банкарство, пред сѐ, во насока на креирање електронска идентификација на правен субјект преку апликацијата OneID.

Повеќе