kb news
20.12.2023

Ексклузивна понуда од Комерцијална банка – можност за тргување во странство преку најголемата платформа Interactive Brokers

Благодарејќи на соработката на Комерцијална банка со Interactive Brokers, клиентите добија нови инвестициски можности со пристап на над 150 пазари во 33 земји и 27 валути.

Повеќе
kb news
19.12.2023

Комерцијална банка партнер на Најдиме.орг.мк за полесно и побрзо наоѓање исчезнати деца

Банката ја има честа да биде партнер на платформата Најдиме.орг.мк, која започна да функционира во Македонија како проект на организацијата Новинари за човекови права.

Повеќе
kb news
18.12.2023

Комерцијална банка со поддршка на меѓународен пливачки турнир за лица со атипичен развој и инвалидитет

Комерцијална банка со својата поддршка на оваа иницијатива овозможи 350 пливачи од земјите од регионот да се натпреваруваат во Скопје во повеќе дисциплини.

Повеќе
kb news
15.12.2023

Целината и успехот се создаваат тогаш кога сме сите зедно

Како член на Управниот одбор на Банката можам да бида среќна и задоволна од постигнатото, можеме да се гордееме со тоа што го испорачуваме на акционерите и заедницата, но секако посебно задоволство е ако вработените се гордеат со заедничкиот успех. Тоа е дел од формулата за успешност.

Повеќе
no photo
12.12.2023

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Комерцијална банка АД Скопје се стекна со сопственост врз недвижен и подвижен имот за вкупна цена од 37.897.993,00 Евра.

Повеќе
kb news
11.12.2023

Започна со работа целосно модернизирана и дигитализирана експозитура на Комерцијална банка во Гевгелија

Kлиентиte во нов амбиент добија подеднакво квалитетни банкарски производи и услуги, но и дигитализирана зона 24/7 за уште побрзи банкарски трансакции.

Повеќе