kb news
26.12.2023

Исплатата на пензиите за декември започнува на 29 декември

Пензионерите кои имаат активна дебитна картичка со својата пензија ќе може да располагаат од петок, 29.12.2023 година, и ќе може да ја подигнат на банкомат или да ја користат за безготовинско плаќање низ трговската мрежа.

Повеќе
kb news
26.12.2023

На дигиталните киосци на Комерцијална банка без провизија сега може да плаќате и сметки за парно

Во време на празници, одмори и поголем број неработни денови дигиталните киосци на Комерцијална банка се вистинско решение за навреме платени сметки и за безгрижни лични финансии.

Повеќе
kb news
25.12.2023

Хуманоста на дело – вработени во Комерцијална банка даруваа 36 единици крв

Хуманоста како определба и навика на вработените во Комерцијална банка придонесува и за спасување човечки животи. Меѓу нашите вработени има бројни крводарители, кои се пример за почит не само во рамките на КБ тимот, туку и во општеството.

Повеќе
kb news
22.12.2023

Комерцијална банка со три награди од Македонската берза – прогласена и за најтранспарентно котирано акционерско друштво во 2023 година

Д-р Маја Стевкова Штериева, Главен финансов директор и член на Управниот одбор на Комерцијална банка, примајќи ги наградите, им се заблагодари на сите кои покажаа интерес и доверба во акцијата на Комерцијална банка.

Повеќе
kb news
22.12.2023

Д-р Стевкова Штериева: Да се зголеми свесноста за прифаќање и поттикнување на женското лидерство

Д-р Штериева ја истакна родовата рамноправност како принцип кој придонесува за родовата еднаквост на работното место, на пазарот и во заедницата.

Повеќе
kb news
21.12.2023

Комерцијална банка со признание од Visa за најголем раст во прифаќањето картички во трговијата во 2023

Признанието од светскиот aвторитет во дигиталните плаќања Visa е уште една потврда дека современите дигитални услуги на Комерцијална банка значат можност за успешен и растечки бизнис на нашите клиенти - трговски субјекти.

Повеќе