kb news
05.01.2024

Внимавај на обиди за злоупотреба на картички со СМС и e-mail пораки од лажна веб-страница

Заштити ги твоите платежни картички од можна злоупотреба и не кликај на линк добиен преку СМС или e-mail порака за наводна „погрешна адреса“ или „вратена пратка“.

Повеќе
kb news
04.01.2024

„Читаме без дискриминација“ со поддршка од Комерцијална банка

Комерцијална банка е поддржувач на „Свет на различни, а еднакви“ веќе две години и финансиски го помогна издавањето на сликовниците „Другарите од зоолошката градина“ и „Буква по буква – Азбука“, во кои текстот и илустрациите се испишани на видно писмо и на Брајово писмо.

Повеќе
kb news
03.01.2024

Рати без камата и happy цена во Нептун со дебитните картички на Комерцијална банка

Не ги пропуштај поволностите со дебитните картички на Комерцијална банка за комплетно уживање во сезонските попусти во Нептун.

Повеќе
kb news
29.12.2023

Филијалите и експозитурите на Комерцијална банка нема да работат на 1 јануари 2024 година

На 30 декември ќе работат експозитурите и филијалите кои се со редовно работно време во сабота.

Повеќе
kb news
29.12.2023

Наградата „Новите“ за дебитантски прозен ракопис слави полнолетство со поддршка од Комерцијална банка

Традиционално, по 18-ти пат, Комерцијална банка е ексклузивен спонзор на наградата „Новите“, која годинава ја доби Игор Раиден за неговиот ракопис „Издигнување“.

Повеќе
kb news
28.12.2023

Вработените на Комерцијална банка донираа новогодишни пакетчиња на 500 дечиња

Вработените и Синдикатот на Комерцијална банка со оваа традиционална хумана акција годинава собраа рекорден број пакетчиња поттикнати од желбата да помогнат, да ги стоплат срцата на многу семејства и да внесат возбуда во многу домови.

Повеќе