kb news
17.03.2023

Комерцијална банка генерален покровител на престижната награда „Роман на годината“ и за 2022

Наградата под покровителство на Комерцијална банка се состои од плакета, оригинална статуетка и паричен износ од 150 илјади денари. Банката обезбедува и 183.000 денари за паричен надоместок на членовите на жири-комисијата.

Повеќе
kb news
17.03.2023

2,2 милиони успешни трансакции во 2022 година со е-commerce од Комерцијална банка

На секои 14 секунди Комерцијална банка процесираше по една успешна трансакција преку е-продавница во 2022 година. Тоа се 6.000 трансакции дневно, односно 180.000 успешни трансакции во е-трговијата месечно.

Повеќе
kb news
14.03.2023

Хумани како и секогаш – вработени во Комерцијална банка даруваа 52 единици крв

Нашите колеги и овој пат покажаа дека хуманоста и великодушноста се вредности за помагање и спасување човечки животи, кои треба да послужат и за почит и пример во општеството.

Повеќе
kb news
13.03.2023

Повисоки каматни стапки од Комерцијална банка за да остварите поголеми заштеди

За безгрижна иднина, финансиска сигурност и за многу краткорочни и долгорочни цели, Комерцијална банка, како столб на довербата на штедачите во земјава, од 15.03.2023 година ви овозможува штедење со уште поголеми каматни стапки.

Повеќе
kb news
10.03.2023

Оглас за вработување Соработник за маркетинг комуникации

Доколку имаш амбиција да работиш маркетинг во успешна финансиска компанија и имаш интересно искуство во маркетингот, те покануваме да станеш дел од нашиот маркетинг тим!

Повеќе
kb news
08.03.2023

Комерцијална банка горда на својот придонес за успех, кариера и еднаквост на жените

На 8 март се потсетуваме на важноста на жените за успехот на секоја заедница. Но, посветеноста и одговорноста за родова еднаквост треба да бидат секојдневна обврска. Комерцијална банка ги негува овие вредности веќе седум децении!

Повеќе