kb news
19.03.2024

Комерцијална банка вработува помлади соработници во експозитура во Скопје, Тетово и во Дебар

Доколку сакаш да ги оствариш твоите желби и амбиции за професионален и кариерен развој во финансиска институција со долгогодишна традиција, која определбата за стабилност, ефикасност и иновативност ја гради со успешен и посветен тим на професионалци, те поттикнуваме да аплицираш за вработување во Комерцијална банка АД Скопје.

Повеќе
kb news
18.03.2024

Комерцијална банка вработува Помлад соработник за општи, правни и финансиски работи во Филијала Струмица

Доколку сакаш да ги оствариш твоите желби и амбиции за професионален и кариерен развој во финансиска институција со долгогодишна традиција, која определбата за стабилност, ефикасност и иновативност ја гради со успешен и посветен тим на професионалци, те поттикнуваме да аплицираш за вработување во Комерцијална банка АД Скопје.

Повеќе
kb news
18.03.2024

Вработените на Комерцијална банка со нова и модерна службена облека потпишана од „Кокев“

Со новите, модерни и удобни униформи, кои ги пресликуваат постоечките вредности и идентитетот на Банката, тие ја продолжуваат својата секојдневна мисија – да одговорат на потребите на клиентите со понуда на врвни финансиски производи и услуги.

Повеќе
kb news
15.03.2024

Со поддршка од Комерцијална банка избран добитникот на „Роман на годината“ за 2023 година

Со поддршка од Комерцијална банка како Генерален спонзор на „Роман на годината“, престижната награда за 2023 година ќе ѝ биде доделена на авторката Лидија Димковска за романот „Единствен матичен број“ во издание на издавачката куќа „Три“.

Повеќе
kb news
11.03.2024

Плати со Mastercard на Комерцијална банка и добиј уште 100 денари попуст на Студентскиот пакет во Cineplexx

Комерцијална банка ја продолжува твојата омилена филмска авантура до 30 јуни 2024 година. Плати со која било Mastercard картичка на Комерцијална банка и добиј го Студентскиот пакет по цена од само 200 денари!

Повеќе
kb news
29.02.2024

Исплатата на пензиите за февруари започнува на 1 март

Пензионерите кои имаат активна дебитна картичка со својата пензија ќе може да располагаат од петок, 01.03.2024 година, и ќе може да ја подигнат на банкомат или да ја користат за безготовинско плаќање низ трговската мрежа.

Повеќе