kb news
27.02.2023

Комерцијална банка вработува 1 помлад соработник за платен промет во земјата и работа со население во Филијала Гостивар

Вие би биле одличен дел од тимот ако ги поседувате потребните вештини, се препознавате во овие вредности и имате силна мотивација за успех.

Повеќе
kb news
24.02.2023

Исплатата на февруарските пензии започнува на 27 февруари

Пензионерите кои имаат активна дебитна картичка со својата пензија ќе може да располагаат од понеделник 27.02.2023 година и ќе може да ја подигнат на банкомат или да ја користат за безготовинско плаќање низ трговската мрежа.

Повеќе
kb news
22.02.2023

Комерцијална банка и Струмичкиот карневал продолжуваат да негуваат уникатен туристички бренд

Препознавајќи го значењето на оваа културна манифестација и ценејќи го придонесот што го дава за промовирање на македонскиот туризам, Комерцијална банка и оваа година останува Генерален спонзор на Струмичкиот карневал.

Повеќе
kb news
21.02.2023

Киро Чадиковски: Комерцијална банка докажа дека е пионер во воведувањето напредни и клучни дигитални решенија

Киро Чадиковски, Директор на Дирекцијата за банкарски картички и платежни сметки во Комерцијална банка, во интервју за еcommerce.mk зборува за најновите иновативни дигитални решенија од Комерцијална банка, за посветеноста на банката за развојот на е-трговијата во земјава, начините за целосна дигитализација на општеството, неискористениот потенцијал на мобилните апликации во е-трговијата.

Повеќе
kb news
17.02.2023

Комерцијална банка “Златен спонзор“ на „Наградите во е-трговијата 2022“

Со желба да ги награди најдобрите и со мисија да даде свој придонес за уште поголем развој на е-трговијата, Комерцијална банка со задоволство ќе ја спонзорира и додели наградата за категоријата „Мобилна апликација за е-трговија на годината“.

Повеќе
no photo
14.02.2023

Подарок-картички за во Skopje City Mall и East Gate Mall – вистинско решение за најубав подарок

Со подарок-картичка во износ од 1.000 до 5.000 денари, направете го дарувањето посебен момент за уживање.

Повеќе