kb news
13.05.2024

КБ тимот со низа победи до прво место на Банкарските спортски игри

Комерцијална банка имаше свои натпреварувачи во сите дисциплини, а собра пет златни медали и тоа во одбојка мажи, одбојка жени, куглање мажи, куглање жени, пикадо жени, како и еден сребрен во тенис женска конкуренција и еден бронзен во шах.

Повеќе
kb news
07.05.2024

Филијалите и експозитурите на Комерцијална банка нема да работат на 8 мај 2024 година

Ги известуваме нашите клиенти дека за подигнување и уплата готовина може да ги користат банкоматите на Банката, а за други финансиски трансакции на располагање ги имаат веб и мобилните апликации Интернет банка и мБанка.

Повеќе
kb news
04.05.2024

Комерцијална банка e Генерален спонзор на 5-тото богато издание на Скопски градски фестивал

Скопје повторно ќе ужива во богатата и извонредна програма на Скопскиот градски фестивал, која овој пат ќе понуди квалитетна музика и изложба.

Повеќе
kb news
02.05.2024

Плаќај со Visa кредитната картичка на Комерцијална банка и добиј поврат од 600 денари на промет од 3.000 денари

До 31 мај плаќај со твојата Visa Classic Standard, Visa Classic Revolving или Visa Gold кредитна картичка, направи промет од 3.000 денари и добиј поврат на средства од 600 денари.

Повеќе
kb news
02.05.2024

Филијалите и експозитурите на Комерцијална банка нема да работат на 3 и 6 мај 2024 година

Ги известуваме нашите клиенти дека за подигнување и уплата готовина може да ги користат банкоматите на Банката, а за други финансиски трансакции на располагање ги имаат веб и мобилните апликации Интернет банка и мБанка.

Повеќе
kb news
30.04.2024

Филијалите и експозитурите на Комерцијална банка нема да работат на 1 мај 2024 година

Ги известуваме нашите клиенти дека за подигнување и уплата готовина може да ги користат банкоматите на Банката, а за други финансиски трансакции на располагање ги имаат веб и мобилните апликации Интернет банка и мБанка.

Повеќе