kb news
09.04.2024

Комерцијална банка ќе се дружи со студентите на Job Fair на техничко-технолошкиот кампус во Скопје

Студентите на штандот на Банката ќе може да се информираат за пракса или вработување, за ИТ тимот и дигитализацијата како воспоставен стандард во работењето и во понудата на Комерцијална банка, како и за бесплатниот пакет за млади.

Повеќе
kb news
09.04.2024

Филијалите и експозитурите на Комерцијална банка нема да работат на 10 април

Ги известуваме нашите клиенти дека за подигнување и уплата готовина може да ги користат банкоматите на Банката, а за други финансиски трансакции на располагање ги имаат веб и мобилните апликации Интернет банка и мБанка.

Повеќе
kb news
08.04.2024

Комерцијална банка трчаше „зелени километри“ на Авицена женската трка

По повод Светскиот ден на здравјето, вработени од Банката го прифатија новиот предизвик во рамките на Триглав Зелена лига и трчаа на оваа традиционална женска трка.

Повеќе
kb news
05.04.2024

За новите задоволства Потрошувачки кредит од Комерцијална банка со рок на отплата до 120 месеци

Ненаменскиот потрошувачки кредит на Комерцијална банка е со максимален износ до 2.000.000 денари и со вклучено осигурување преку Триглав Осигурување АД Скопје или Триглав Осигурување Живот АД Скопје.

Повеќе
kb news
04.04.2024

Финансиска поддршка од Комерцијална банка за танчерите од Денсерс јунајтед

Благодарејќи на поддршката од Комерцијална банка над 40 танчери од танцовиот клуб Денсерс јунајтед овој месец ќе учествуваат на Светското првенство во танци во Варшава во категориите деца и младинци и лица со попреченост.

Повеќе
kb news
03.04.2024

Ажурирај ги личните податоци во банка при секоја нивна промена

Точните лични податоци ти овозможуваат навреме да ги добиваш сите релевантни информации од Банката, да вршиш лесни и брзи трансакции преку Интернет банка и мБанка и да имаш пристап и да користиш бројни производи и услуги на Банката.

Повеќе