kb news
06.02.2024

Комерцијална банка донираше 235.000 евра за изградба на нов Ургентен интернистички центар во Скопје

За таа цел Главниот финансов директор и член на Управниот одбор на Комерцијална банка АД Скопје, д-р Маја Стевкова Штериева, денеска потпиша договор за донација со министерот за здравство Фатмир Меџити.

Повеќе
kb news
05.02.2024

Комерцијална банка како „Зелен поборник“ ќе пошумува и ќе едуцира

Комерцијална банка во соработка со Сојузот на извидници на Македонија станува горд „Зелен поборник“ во рамките на најголемата волонтерска иницијатива „Боренка“. Банката ќе засади по едно дрво за секој нов клиент до 29 години кој ќе почне да го користи Пакетот за млади.

Повеќе
kb news
02.02.2024

Комерцијална банка партнер на Црвениот крст за континуирана помош на децата и младите со попреченост

Поддржувајќи го инклузивното општество, со овој проект Комерцијална банка помага децата и младите со попреченост да имаат поголеми можности за вклученост во редовните општествени процеси, кои претставуваат право и потреба на секој граѓанин.

Повеќе
kb news
01.02.2024

Вработени на Комерцијална банка први во регионот се стекнаа со сертификат од „Green Finance Academy“ на ЕБОР

Ценејќи го зеленото финансирање како современ и исклучително значаен финансиски производ, Комерцијална банка, како прва банка од земјите во регионот, се приклучи на онлајн академијата „Green Finance Academy“ на ЕБОР, која е поддржана од ГЕФ и Австрија.

Повеќе
kb news
31.01.2024

Исплатата на пензиите за јануари започнува на 01 февруари

Пензионерите кои имаат активна дебитна картичка со својата пензија ќе може да располагаат од четврток, 01.02.2024 година, и ќе може да ја подигнат на банкомат или да ја користат за безготовинско плаќање низ трговската мрежа.

Повеќе
kb news
30.01.2024

Оглас за избор на Директор во Комерцијална банка АД Скопје - Филијала Тетово

Ти нудиме можност за остварување на твоите професионални цели и амбиции со вработување во Комерцијална банка, која е финансиска институција со долгогодишна традиција и која гради стабилност, ефикасност и иновативност со успешен и посветен тим на професионалци.

Повеќе