kb news
12.01.2023

Отворена целосно модернизирана и дигитализирана експозитура на Комерцијална банка во Неготино

Дигиталниот дел е опремен со банкомат за уплата и подигање готовина и со дигитален киоск, кој е современо решение за плаќање сметки за јавни услуги без провизија, без посета на шалтер и со картичка од која било банка.

Повеќе
kb news
11.01.2023

Комерцијална банка воведе услуга за електронска идентификација на клиенти без посета на шалтер

Клиентите на Комерцијална банка добија нова и модерна алатка за користење производи и услуги преку електронска идентификација и без посета на шалтер, со што Банката е прва во земјава што овозможува практична примена на оваа услуга во нивните секојдневни финансиски трансакции.

Повеќе
kb news
30.12.2022

За поубави и повесели празници вработените на Комерцијална банка донираа новогодишни пакетчиња на 330 дечиња

Kако вработени во Комерцијална банка и како хумани и дарежливи граѓани и оваа година се погриживме да донесеме радост за 330 дечиња, на кои им подаривме новогодишни пакетчиња iим посакавме среќата, радоста, здравјето и насмевките да бидат нивно секојдневие.

Повеќе
no photo
29.12.2022

Домашните банки се подготвени за новата регулатива во платежните услуги

Новиот Закон за платежни услуги и платни системи ќе се применува од почетокот на 2023 година, а неговата имплементација низ разни сегменти во банкарскиот сектор ќе предизвика потреба од усогласувања, прилагодување на процесите за работа, едукација на вработените и клиентите со цел непречено функционирање на активностите. Она што е важно да се каже е дека банките во изминатиот период активно работеа на имплементација на Законот и дека искуството на крајниот корисник од аспект на секојдневните финансиски активности нема да претрпи никакви промени, ниту тешкотии.

Повеќе
kb news
29.12.2022

Благодарници од МБА за четворица вработени во Комерцијална банка

Комерцијална банка им ги честита признанијата на своите вработени, со чиј успех се гордее затоа што тој е уште една потврда на нивната професионалност, посветеност и стручност.

Повеќе
kb news
28.12.2022

Нова промоција до 31.03.2023 година за уплата на дневен промет на банкомат без надомест со Visa Business Debit

Услугата е особено погодна за динамични микро и мали бизниси затоа што им штеди и време и пари.

Повеќе